středa, října 12, 2005

Na Invex zadarmo? Blbost!


Když jsem na živě.cz četl bleskovku o akci firmy Software602, kde firma nabízela za vyplnění formuláře volnou vstupenku na veletrhy Invex & Digitex. Zvrtlo se to přesně dle mého očekávání a 602.cz dnes rozeslalo emaily v tomto znění:
    Dobrý den,

    vážíme si Vašeho zájmu navštívit veletrh INVEX, ale bohužel jsme při kontrole zjistili, že nejste registrovaným uživatelem produktů Software602, pro které je akce s volnými vstupenkami na INVEX 2005 určena především.

    Vzhledem k opakovaným pokusům využít naše akce pro registraci celých školních zájezdů, jsme nuceni přistoupit k omezení posílání volných vstupenek a to tak, že budou v případě potřeby nejdříve uspokojeni registrovaní uživatele našich produktů.

    S pozdravem

    Software602

Společnost o nutnosti vlastnění licence jejich SW ovšem nikoho neinformovala. Proto se dá tento krok hodnotit jako lživá reklama, s cílem rozšířit program pro jednoduché vyplňování formulářů mezi uživatele. Jelikož se cítím být podveden, napsal jsem společnosti Software602 o tom, že neobdržím-li 19. 10. 2005 voucher, hodlám podat stížnost a návrh na přešetření jejich chování vůči lidem, kteří podmínky jejich akce dodrželi a poslali vyplněný formulář, obsahující jejich osobní data. Mnozí můžou namítnout, že jsem jen člověk, který se chce pouze zadarmo dostat na veletrh. Tak tomu ovšem není, protože voucher dostanu zdarma od své školy, která na veletrhu vystavuje také. Není také problém získat lístek od firem, pro které jsem dříve psal články a recenze. Koneckonců koupit si lístek by mě taky nezabilo, ale jednání firmy Software602 se mi zkrátka hnusí. Tak doufám chápete, že zde jde pouze o princip. Proto neobdržím-li 19. října lístek stejně jako registrovaní uživatelé, onu stížnost opravdu podám a povinností ČOI je reagovat v souladu se zákonem a zvážit zda nebyl společností Software602 způsoben přestupek nebo trestný čin.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

mě to přišlo vpohodě takže :) kdo dřív přijde ten dřiv mele (sorry)

Michal řekl(a)...

o to nejde, ja jsem svoji cast splnil, ted je na nich aby splnili tu svoji (tecka, nemas se za co omlouvat)

Anonymní řekl(a)...

mno pokud někdo počítá že dostane vstupenky na invex zdarma a pak začne pomlouvat firmu která je ke všemu jedním z největších tuzemských vývojařů software a neumí ani číst , nezná produkty , tak co čeká , za darmo ani kuře nehrabe :o))

Anonymní řekl(a)...

Mno a ještě hrotit , když neni problém pro tebe sehnat si vstupenku jinde tak proč furt brečíš , připadá mi to spíš jako snaha boje už takhle dost neschopné konkurence :o)))

Anonymní řekl(a)...

miluju chudacky co se snazej neco ziskat zadarmo a pak fnukaj a cejtej se podvedeni kdyz toho nedosahnou! mimo to plne souhlasim s nazorem skyneta ... koukam ze psat uz umis tak co takhle se naucit cist :)

Michal řekl(a)...

me2d, skynet: jděte oba víte kam ;-)

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)