úterý, října 04, 2005

TOP5 - Jokes of the Week 02


A máme tu druhou druhý díl naší série vtipů, omlouvám se za jednodenní zpoždědí. Zpoždění, to je totiž moje specialitka. Jo a ještě tu důležitou větu na konec - Omlouvám se, už se to nestane :-)


Joke 1
Běží chlápek po eskalátorech a v samém spěchu šlápne jinému týpkovi na nohu. Po pár krocích se zastydí a otočí se, aby se omluvil:
"Promiňte, já nerad, nechtěl sem vám šlápnout na nohu.."
"Nic se nedeje, už sem vám za to flusnul na záda.."

Joke 2
Týpek kupuje nového Harleye a dostane k němu i vazelínu, aby si, když bude mokro, natřel chrom tou vazelínou a že mu déle vydrží. Paráda, potěšil se a hned vyrazil na tom Harleyovi k frajerce představit se rodičům. Přišel tam, dali mu super oběd, všechno dobře probíhá, rodičům se nadějný zeť líbí. Po moučníku mu frajerka říká: "Víš, u nás je takový zvyk hrát po velkém obědě hru, kdo první promluví, ten musí umýt všechno nádobí. No tak se týpek zatne a je ticho.Uběhne 5 minut, 10 minut, po 15-ti minutách už se nudí, tak začne před rodičema frajerku líbat. Nic, ticho. Tak ji hodí na stůl a pořádně ji vojede. Nic, ticho. Tak popadne i tchýni a taky ji pořádně vojede. Zase nic, stále ticho. Tak jde znuděný k oknu, koukne se ven a vidí, že bude pršet. Tak ho napadne, že by si mohl natřít tu motorku. Jde tedy k židli, vytáhne z bundy vazelínu a v tom se ozve fotr: "Fér, DOBŘE, já to umyju!"

Joke 3
Víte, jaký je rozdíl mezi francouzským, švédským a českým důchodcem ?
Švédský důchodce vstane, posnídá ze švédského stolu, vezme raketu a odejde do klubu hrát tenis.
Francouzský důchodce vstane, dá si francouzskou bagetu a camembert a odejde do klubu hrát golf.
Český důchodce vstane, vezme si švédské kapky, francouzské hole a jde do práce.

Joke 4
Žena doma cvičila nahá aerobik a když dělala provaz, přisála se kundou na parkety. Podtlak byl však tak velký, že se sama nedokázala odlepit. Tak čekala na muže, aby jí pomohl. Avšak ani společnými silami se jim to nepodařilo.
Muž tak premýšlí a hovoří: "Hanba, nehamba, zavolám souseda, je domácí kutil, tak něco vymyslí". Soused přisel dal si panáka a po chvíli hovoří: "Vyřežeme pod ní parkety, otočime ji na hlavu, vyvrtáme dírku a až podtlak povolí, sundáme jí to dolů".
Chlapík chvíli zvažuje a potom hovoří: "Víš co? Parkety jsou drahé. Začneme jí každý masírovat jednu bradavku a až zvlhne, odtlačíme jí jako slimáka do kuchyne, tam je linoleum".

Joke 5
Nasedne opilec do taxíku a povída: "Prosím domů." "Můzete to nějak upřesnit?" "Do obývaku."


Druhá série je za námi. Snad jste vtipy neznali, snad se vám líbili, snad si příští pondělí přečtete další ;-).

Žádné komentáře:

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)