čtvrtek, října 27, 2005

Osobnostní test MBTI: Jsem ENFP :-)

Také vám ty dvě zkratky říkají zhruba stejně, jako kvantová fyzika? Nejste sami, ty zkratky jsou k nepochopení a jediné co o nich vím je, že mají něco společného s mou osobností. Víte, jednalo se o test osobnosti od GRO.cz (Globální Rozvoj Osobnosti). V šest a padesáti otázkách jsem přiřazoval body možnostem A a B, součet přidělených bodů musel dávat číslo 5. Systém potom vyhodnotil odpovědi a oznámil mi, že jsem osoba typu ENFP a chci-li se o mém typu osobnosti dozvědět víc, nechť na ono magické ENFP kliknu. To samé platí samozřejmě i pro vás ;-). Otevřel se docela rozsáhlý dokument, do kterého jsem se ovšem velmi rychle začetl, protože:
  • všechno byla pravda (...i ty špatný věci)
  • jsem si dal pár mých vlastností do souvislosti (a furt to byla pravda)
  • to byla příjemná změna oproti tomu odpovídání na 56 otázek


Tak teď k nejzajímavějším faktům z výsledků:.
Lidí jako já prý je jen 5% - Takže je docela jednoduchý nás všechny vyhladit, těžší je nás najít :-) (když už jsme o toho, tak dalšího najdete na tady, říká si SniperEd a jemu taky děkuji za adresu k testu)
Stále netuším co je to MBTI a ENFP - pokud by to snad někdo z vás zjistil, tak guestbook nebo diskuze ;-)
GRO.cz je opravdu zvláštně zaměřenej web - Jestli někdo opravdu čte články jako "řešení konfliktů v komunikaci" tak teda potěš...
ENFP - takový jsem já :-) - čtěte.


Ráno ten článek možná smažu, píšu ho mooc unavenej (je půl třetí ráno) a tak to budou stejně jen žvásty.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, možná už to víš, já to našel dneska. Tak tady to je:

ENFP: Vstřícný, otevřený, obdařený velkou představivostí, komunikativní, duchaplný. Všemu přiřazuje velký význam a lidský motiv.proto může občas působit jako příliš ostražitý, přecitlivělý a podezřívavý. Nedokáže plně zaměřit svou pozornost, je často impulsivní, nevydrží dlouho v klidu. Nemá rád přísná pravidla, strohou logiku, podrobnosti. Na druhé straně právě svým nábojem a nadšením dokáže inspirovat druhé.

Vojtěch Franče řekl(a)...

ENFP = Extrovertní, iNtuitivní, Pocitový (Feeling), vnímavý-iracionální (percieve). :-) Více na: http://ografologii.blogspot.com/2007/11/mbti-typologie.html

Michal řekl(a)...

díky

Anonymní řekl(a)...

Ahoj taky patřím ktěm 5%. Řekla bych že je lepší bej ta 5% menšina než ta 4% ty to maj v mnoha směrech těžší Pa :-):-):-)

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)