úterý, prosince 06, 2005

TOP5 - Jokes of the Week DoubleSpecial


Mimořádně vtipy ve středu, je jich dvakrtá tolik co obvykle, tak doufám, že to bude pro nové návštěvníky (celých 43% návštěv na mém blogu (Google Analytics)) dobrá pozvánka na pondělní seriál.

Joke 1
Přijde chlap k doktorovi:
"Pane doktore, já mám hrozně krátkej penis, můžete mi s tím něco udělat?"
"No nevím, jedině snad přioperovat chobot z mláděte slona."
Tak udělají. Za měsíc přijde chlap na kontrolu a doktor se ptá:
"Tak co? Jak to funguje?"
"Ale funguje to dobře, akorát když jdu po louce, tak jak je dlouhej, tak
škubá trávu a cpe mě ji do prdele!"

Joke 2
Růža je na prohlídce u lékaře. Ten provede testy a praví, ať se zítra objeví s manželem. Druhý den si pozve manžela do ordinace:
- "Vaši paní vyléčí, když okamžite přestanete pít a alespoň každý druhý den
ji obsouložíte."
Muž vyjde z ordinace a Růža se ptá:
- "Co ti říkal ?"
"Prej umreš, nejsou léky. "

Joke 3
Tři manželské páry mají zájem vstoupit do ortodoxní sekty, kde podmínkou pro iniciaci je čtrnáctidenní sexuální abstinence. Přijdou na přijímací pohovor a vrchní starší se jich ptá, jestli dodrželi tuto podmínku.
První manžel odpovídá: - Jistě, bez problému, naše víra je silnější než pudy.
Druhý manžel odpovídá: - No, druhý týden jsem si musel jít lehnout na gauč v obýváku, ale vydrželi jsme.
Třetí manžel v rozpacích říká: - Ze začátku to šlo, ale potom manželka sahala na polici pro plechovku s fazolemi, ta jí spadla a jak se pro ní ohnula, tak jsem se neovládnul...
- No ale to k nám nemůžete.
- Já vím. Ostatně, do Delvity od té doby taky ne ...

Joke 4
Oční lékař po vyšetřeni:
"Jak jste se sem vůbec dostal?"

Joke 5
Jedou dvě blondýnky vlakem. Přijde průvodčí a první blondýnka se zeptá:
"Dostanu se tímto vlakem do Prahy?"
Průvodčí: "Ne."
a druhá blondýnka se zeptá:
"A já?"

Joke 6
Zastaví bavorák u čtyř prostitutek, stáhne se okéno, vystrčí se z něj ruka a ukazuje na prostitutky:
"Ty, ty a ty."
"A co já?" ozve se čtvrtá.
"Ano, i ty. Všechny jste kurvy!"

Joke 7
Vykoukne krokodýl z vody na rybáře a ptá se:
"Berou, berou?"
"Kdepak, ani ťuk..."
"Tak se na ne vyser a pojď se radši vykoupat."

Joke 8
Ministerstvo rybaření a ochrany životního prostředí státu Colorado doporučuje stopařům, lovcům, rybářům a golfistům, aby zachovali mimořádnou obezřetnost a měli se na pozoru před medvědy za pobytu v oblasti Dillonu, Breckenridge a Keystone.
Doporučuje lidem nosit na oděvu zařízení vytvářející hluk, jako jsou zvonečky, které medvěda upozorní, ale nevylekají. Také doporučuje mít u sebe pepřový sprej pro případ setkání s medvědem. Je také vhodné si všímat znamení činnosti medvědů.
Lidé by se měli naučit odlišovat trus černého medvěda a grizzlyho. Trus černého medvěda obsahuje maliny a někdy veverčí chlupy. Trus grizzlyho obsahuje zvonečky a je cítit po pepři.

Joke 9
To přišel cikán na policejní stanici, že by se rád stal policajtem. I tak si ho zavolal k sobě náčelník, že mu položí nějaké otázky. I zeptal se, kdo napsal "Reportáž psanou na oprátce". Cikán přemýšlí a v tom zazvoní telefon a náčelník musí odejít. Předá tedy cikána svým podřízeným, že má říct, kdo napsal Reportáž psanou na oprátce. Po hodině se náčelník vrátí a vidí cikána ležet v rohu, zbitého do krve. Náčelník se ptá, cože se to tu dělo. A jeden policajtů odpovídá: Šéfe, tak už se priznal, napsal to s bráchou...

Joke 10
Mladej cigán propadá ve všech školách a tak ho starej přihlásí na konec do církevní školy. Vod tý doby kluk samá jednička. "Jak je to možný, ptá se ho doma? "Víš, příjdu do první místnosti a tam na zdi přibitej chlap. Jdu do druhý místnosti,a tam je taky přibitej na zdi chlap.V třetí místnosti taky chlap přibitej na zdi. Tato, tam se s nikym neserou!"


Doufám, že jste vtipy neznali a dobře vás pobavili. Přijďte zas ;-)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

8.,9. a 10. jsou opravdu mastný...

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)