pondělí, prosince 12, 2005

TOP5 - Jokes of the Week 12


Milé dámy, do nového týdne vkráčíme vždy s úsměvem ;-)


Joke 1
Babka na Vysočině dává rady do života 3 vnučkám. Víte holky, Češi ho mají kratší,a le silnější. Moraváci zase tenší, ale delší. Jakýho by sis vybrala ty, Vlastičko? Já, babi asi toho Čecha. A ty Adélko? Já radši toho Moraváka. A co ty, Mařenko? Ta přemýšlí a potom povídá : Víš, babi, já bych taky toho Moraváka, ale delší dobou v Čechách!

Joke 2
Pan Novak pracuje v kozesnictvi a za ty leta ziskal dobry cvik, takze po hmatu pozna kazdou kozesinu. Vzdycky jenom sehne a rika:
"Norek za pětikilo"
"Liska - čtyřista pade"
"Králík - tři kila"
"Velmi krásný norek - osum stovek" Jednou jde s přáteli na oslavu. Ráno, když se probudí po oslavě, tak vidí nachystaný kufr. Ptá se manželky, co se děje a ta mu povídá:
"Nevadilo by mi, ze jsi přisel pozdě"
"Nevadilo by mi ani, že jsi byl zpitý"
"I to, že si po mě hned skočil a serval ze me šaty, bych ti odpustila"
"Ale když si mi sáhnul mezi nohy a prohlásil:
"Vydřená činčila - šest padesát", to už je moc".

Joke 3
3 největší lži v čechách
1) jdeme na jedno
2) ještě jedno a jdeme
3) od zítřka nepiju

Joke 4
Volají Američané Rusům, že vynalezli telefon do nebe, Rusové přijedou a vytočí dlouhé číslo a ozve se: "Svatý Petr, prosím?" Tak Rusové, že to byl omyl, za hovor potom zaplatí 100 dolarů a odjedou. Druhý den volají Rusové Američanům, že vynalezli telefon do pekla. Tak Američani přijedou, vytočí dvě nuly a ozve se: "Haló, tady Lucifer!" Oni se leknou, že to fakt funguje, a ptají se, co jsou dlužni za vyzkoušení. "Jednu kopejku." "A proč tak málo?" "To je místní hovor."

Joke 5
Pošle takhle arabský šejk studovat svého syna do Ameriky. Po týdnu přijde z Ameriky dopis: "Milý tatínku, je tu hezky, ale všichni jezdí do školy autobusem, jen já jezdím autem, udělej s tím, prosím tě, něco." V odpovědi došlo: "Milý synu, v dopise je přiložený šek na 100.000$ a kup si taky autobus."

Bonus:
Vědci v bývalém SSSR vymysleli přísně utajovanou vakcínu. Po její aplikaci mrtvole můžete s touto mrtvolou ještě 10 minut hovořit. Bohužel se nepodařilo dořešit problém, že mrtvola neodpovídá.


Další džouky zase příští pondělí, tak určitě přijďtě! _Scarysek

Žádné komentáře:

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)