sobota, prosince 17, 2005

re:fresh live! X-MAS - last one @OKbar

refresh_winter_logo

Včera večer proběhla v OK Baru poslední párty s DJem Michaelem C. Poslední alespoň pro OK Bar. Na dalších dílech se snad budeme potkávat v jiném pardubickém klubu. V jakém? To nemůžu prozradit, snad jen trošku napovědět pomocí dvou slov - Free a Wednesday. Pardubičtí jistě tuší.

re:fresh live! X-MAS 2005

Klub plný lidí vzplanutých do rytmu všudy přítomně dunící trance music. Tak by se dala jednou větou popsat jedna z posledních párty v pardubickém Ókáči. Ovšem nebojte se pardubičtí, že o Michaela přijdete, o dalších párty re:fresh live! se jedná s jinými kluby. Takže pokud vše vyjde, tak re:fresh své první narozeniny zažije na nové půdě.

V noci se za pulty vstřídali DJs vždy po dvou hodinách hraní, v tomto pořadí: Molczik, Sonorous, Michael C, Azil. Molczik si u mě v prvních minutách moc repsektu nezískal, ale ten pocit brzy přešel. Asi se potřeboval rozehřát. Za velkého jásání a potlesku poté nastoupil německý DJ Sonorous (label Euphonic), slyšeli jsme snad vše. Precious od Depeche Mode, Rocket in the Sky od dnes již staršího projektu Benassi Bros a mám pocit, že jsem zaslechl i beaty od Ocean Lab, tím si ale po tak velkolepé kalbě nejsem moc jistý. Zkrátka Sonorous hrál výborně! Vystřídání Sonorous-Michael C probíhalo s potleskem a pózováním DJů pro fotografy.

Michaelově části, nemám vůbec co vyčítat. "V takovýmhle stavu jsem ještě nehrál. Jsem tam stál a dělal takhle..." říkal potom Michael C v zákulisí dnes již bývalému residentnímu DJ pardubického OK Baru - Horysovi (http://dj.horys.com/; http://www.inthemix.cz/). Poté mezi nimi ještě proběhla krátká bojová hra - házeli po sobě kostky ledu :-). Ale přeci vám nebudu popisovat úplně všechno, měli jste tam být.

Na záveř se nesmím zapomenout zmínit o DJ Azilovi.Ten, ačkoliv hrál docela dobře, nedokázal udržet již mnoho z unavených lidí v publiku na nohou. Já s kamarádkou (zdravím Unique ;-)) jsme se drželi až do půl páté ráno. Pokud jste tam ještě byli, mohli jste mě ke konci vidět s blikající čepicí Santa Clause.

Takže zase příště. re:fresh, feel it! _Sc@ry.

Žádné komentáře:

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)