pondělí, listopadu 14, 2005

TOP5 - Jokes of the Week 08

funny bycicle road
Další pondělí, další vtipy a tentokráte dokonce více než včas :-)

Joke 1
Nasranej dědek sedí v chaloupce a najednou někdo zabuší na dveře.
Dědek: Kdo je to!!!!
Za dveřma: Tady Jean Claude Van Damme
Dědek: Jděte všichni do prdele.

Joke 2
Rozčarování blondýny:
"Dnes už nevěřím ničemu. Otevřela jsem dveře s nápisem Muži a byl tam jen záchod ..."

Joke 3
Jeden chlápek u soudu žaloval druhého pro ublížení na zdraví při autonehodě. Obhájce se postiženého ptá: "Je pravda, že na místě nehody jste policistovi řekl, že jste se nikdy v životě necítil lépe?"
"Ano, to je pravda."
"Tak proč teď viníte mého klienta, že vám způsobil vážné zdravotní poškození?"
"Když k nehodě dorazil policista, přišel k mému koni, který měl zlomenou nohu, a zastřelil ho. Pak popošel k Azorovi, mému psovi, který byl celý potlučený a zkrvavený, a také ho zastřelil. Pak přišel ke mně a zeptal se mě, jak mi je. Myslel jsem, že za těchto okolností bylo rozumné říci,že mi nikdy nebylo lépe!"

Joke 4
Tak jsem nechal utratit svýho psa..."
"Byl vzteklej ?" "No nadšenej nebyl..."

Joke 5
Umírá starej Izák. Leží na posteli, vedle sedí Rachel a Izák povídá:
"Rachel poslouchej mě. Celý život si mi byla družkou. Utekla si se mnou z Německa když se Hitler dostal k moci, utekla si se mnou z Ruska když nás chtěl Stalin vyhladit, stálas při mě když jsme ve státech při zhroucení burzy přišli o všechen majetek. Neopustilas mě ani když jsem za prohibice musel utéct před mafií...
a víš ty co Rachel? Ty mi prostě nosíš smůlu!"


Tak zas příští pondělí. Uvažuju o přidání odkazů na nějaká funny videa, ale nechci tím tento seriál zkazit. Proto prosím vyjádřete svůj názor do diskuze, nemusí to být nijak konstruktivní - stačí ANO nebo NE ;-)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

dobryden paNE

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)