pátek, listopadu 11, 2005

re:fresh live! X-MAS @OKbar - December05

vánoční logo, klikni pro zobrazení flyeru
Nekonající se listopadové re:fresh live! nám určitě nahradí jeho vánoční podoba. Bylo připraveno nové zimní logo, pozváni velice dobří DJ's a v klubu bude tématická výzdoba. Sám již nemusím nic psát, vše je v následující tiskové zprávě:

Pozor! Poprvé se českému publiku představí oblíbený německý producent a DJ Sonorous!

    Dobrý den, prosím o uveřejnění následující tiskové zprávy. Přikládám flyer akce.

    Děkuji Michal Plšek
    refreshlive.com


re:fresh live! special Xmas edition

OK Centrum Pardubice

16. 12. 2005

open 20:00

Sonourous, Michael C, Molczik, AZiL

vstup: dívky 60.- / kluci 99.- Kč

www.refreshlive.com


Sonorous aka Rough Mullar se dostal do podvědomí tisíců kluberů svým singlem Glass Garden.


Jeho další singly Second Sun a Protonic, které vyšly na labelech Euphonic a Lost Language, se dostaly do record bagů djs jako Paul Oakenfold, Tiesto a Paul van Dyk a utvrdily tak jeho silnou pozici na taneční scéně. Spolupracoval také s hvězdami jako Sinéad O'Connor, Mirco de Govia, Kyau vs. Albert, Quivver či Above & Beyond. V létě 2005 vyšel znovu jeho singl Protonic v remixované edici a dokončil také remix zbrusu nového singlu od Oceanlab - Sirens of the Sea. Jeho groovy sety jsou sestaveny z mnoha stylů, jsou plné bas, melodií a emocí. Sonorous je jedním z mála Djs, který umí kombinovat groovy sound s nasládlými trance melodiemi.

Sonorousovým hostitelem bude rezidentní DJ parties re:fresh live! DJ Michael C, který za rok své taneční kariéry udělal ohromný skok a právem je označován za nejvýraznější novou osobnost taneční scény. Žádný jiný DJ se nemůže pochlubit tolika hvězdnými vystoupeními za tak krátkou dobu. Ať už vystupuje s trojicí nejlepších Djs světa (Tiësto, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren), s německou hvězdou ATB, holandskými Corem Fijnemanem a Markem Normanem nebo na festivalech (Summer Of Love, Hradhouse, Mácháč), vždy se snaží pobavit návštěvníky. A podle reakcí publika se mu to daří. Michael C je navíc rezidentem prestižního pražského klubu DUPLEX, ke se každou sobotu prezentuje na rezidentní noci SUNSHINE. To je zároveň název jeho rozhlasové show, kterou vysílá východočeské Radio LIFE vždy ve středu od 20:00.



Dalšími DJs speciální vánoční party re:fresh live! budou plzeňský Molczik,
jehož srpnové vystoupení v OK Centru právem sklidilo velmi kladné ohlasy, a tradiční host re:fresh live!, oblíbený východočeský DJ AZiL.

Vstupné je tentokrát výhodnější pro dívky - 60.- Kč . Kluci zaplatí taky pozitivní částku - 99.- Kč. Za tyto hezké částky získáte masivní zvuk, speciální světelné efekty, speciální zimní dekorace a příznivé ceny na barech!

re:fresh live! special Xmas edition

OK Centrum Pardubice

16. 12. 2005

open 20:00

Sonourous, Michael C, Molczik, AZiL

vstup: dívky 60.- / kluci 99.- Kč



Zdroj: PR


Nebojte se, že na párty zapomenete. Během listopadu a den předem vám re:fresh live! ještě několikrát připomenu a dodám co největší info o představovaných DJ's.

Žádné komentáře:

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)