pátek, listopadu 25, 2005

Genuine Advantage a Windows Update


Také vám po zavedení Windows Genuine Advantage přestalo fungovat Windows Update Centrum? Nejste sami, tento problém řeší mnoho uživatelů nelegální kopie Windows. Mě osobně Update nefungoval také, a to i když mám od Microsoftu studijní licenci k používání jejich software. To je teď ovšem jedno. Důležité je nenechat náš počítač "neaktuální". Řešení je snadné, stačí tento doplňek v IE zakázat. Update Center zkontroluje, máte-li v PC nainstalován WGA a nezajímá se o to, zda-li je tento doplňek aktivní.

  1. Nechte aktualizační web nainstalovat vám doplněk Windows Genuine Advantage
  2. Restartujte Internet Explorer.
  3. V záložce Nástroje klikněte na spravovat doplňky...
  4. V seznamu označte Windows Genuine Advantage a v levé dolní části zvolte Zakázat
  5. To je vše, teď si můžete stáhnout updaty úplně stejně jako dřív. Enjoy ;-)

PS.: Víte, že si můžete vzít ihned sms půjčku ve výši 1 tisíc korun?

14 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

hey dikec!

Anonymní řekl(a)...

Mám zajímavou záhadu. V Exploreru nemám Volbu spravovat doplňky, poradíte mi někdo, co teď?

Michal řekl(a)...

Anonymous: Podmínkou je SP2. Existují sice tweakovací programy, které můžou Genuine Advantage z IE se SP1 smazat, ale to by tvůj problém nevyřešilo, protože WGA musí být nainstalován. Nesmí být pouze aktivní.

Ostatní: Pokud vám Windows Update nepovolí stažení SP2, stáhněte ho od jinud - stačí vygooglit "SP2 download" a vybrat mirror, který není pod doménou microsoft.com.

Anonymní řekl(a)...

A co když nepoužívám Internet Explorer ale Mozillu nebo jiný alternativní prohlížeč?

Michal řekl(a)...

anonymous: v tom případě použij google, potřebuješ název konkrétního updatu a dej hledat, updaty jsou totiž dostupné i na serverech, se kterými microsoft nemá nic společného - a nevyžadují tedy ani kontrolu legálních windows.

potom už stačí pouze download a nainstalovat. Enjoy ;-)

Michal řekl(a)...

samozrejme download z update.microsoft.com je ale daleko pohodlnější ;-)

Anonymní řekl(a)...

Co ale delat,kdyz ve spravce doplnku to zakazat nejde.Vsechny ostatni veci co jsou vypsane zakazat jdou ale win.gen.advantage zakazat nejde.Zkousel jsem ho i odinstalovat z /pridat nebo odebrat programy/ ale tam se mi tlacitko ODEBRAT neobjevi?Uvsech programu a aktualizaci se odebrani objevi!

Michal řekl(a)...

Muzes jeste zkusit toto: http://djunique.wz.cz/download/WGA-Validation.v1.5.512.0.CRACKED-ETH0.zip

zabaleny soubor bys mel nahrat do C:/windows/system32 a nahradit jím původní (přepsat -> ano).

Michal řekl(a)...

Nebo dej automaticke vyhledani aktualizaci a pred kliknutim na Express/Custom napis do radku pro URL toto a stiskni ENTER: javascript:void ( window.g_sDisableWGACheck ='all') pak uz pujde v pohode updatovat.

Pokud jsi nainstaloval ten novy update, ktery te upozornuje na "nelegalnost", tak pouzij bud vyse zmineny crack (na cas by s WGA nemel byt problem) nebo smaz knihovnu c:/windows/system32/legitcheckcontrol.dll

Ja snad, i kdyz jsem tu blogovat prestal, napisu dalsi clanek a troshku tenhle rozsirim... :-)

Anonymní řekl(a)...

cauu vsichni
dal sem zakazat Windows Genuine Advantage a pri snze updatu mi na strankach microsoftu napsali ze je tento doplnek zakazan.Prosim radu
Dik moc

Anonymní řekl(a)...

an easy way how to get rid of Windows Genuine Advantage Validation:

WGA Fucker
http://wga.releaselog.net/

Anonymní řekl(a)...

ťau tr tež nemohl by mi prosim nekdo poslat webadresu kde se da stahnout genuine advantage ?
muj mejl je neubauer9@seznam.cz

Anonymní řekl(a)...

Ahoj všem,podařilo se mi zbavit se toho svinstva WGA ale asi se mi díky tomu zablokoval flash player,nejde mi opera,nejde mi flash info.u ICQ nejde mi explorer,mám vše reinst.?díky za radu

Unknown řekl(a)...

Zdravím... mám tentýž problém, o kterém je tu psáno, tímt ozpůsobem ho ale nelze vyřešit a sám nevím, proč... :/

Prošel jsem už několik blogů s "údajným" řešením, můj Win XP ale ani onu aplikaci Windows Genuine Advantafe nenajde a to ať už ji chci odinstalovat nebo pouze v IE zakázat.

Dejte mi prosím někdo vědět na email taronovo@gmail.com, jak se s tímto problémem poprat, klidně i pošlu screen pro bližší představu.

Díky předem

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)