čtvrtek, září 29, 2005

TOP5 - Jokes of the Week 01 - novinka

dajdou
Mimořádně dnešním pátkem počínaje, a poté každé pondělí budete na mých stránkách týden co týden nalézat ty nejlepší vtipy, které kde zaslechnu. Vtipy my můžete posílat také vy, použijte k tomu e-mail iamscary@seznam.cz, do Předmětu uveďte TOP5Jokes. Vaše vtipy uvedu vždy v pátek i s vaší přezdívkou pod koncem článku. Enjoy!


Joke 1:
Učitel ve třídě zadává matematickou úlohu:
"Školní budova je vysoká 12m, naše okno ve třetím patře se nachází ve výšce 9m. Dnes je 27. října. Teplota vzduchu je 8°C, a sluneční paprsky dopadají na třídnici, která leží na katedře vysoké 110cm pod úhlem 35°. Kolik je mi let?!"
Všechny děti zůstanou zírat s pusou dokořán, jen Pepíček okamžitě zvedne ruku a praví: "48". Učitel nemůže uvěřit, a ptá se ho jak k výsledku došel. "No, mýmu bráchovi je 24, a táta říká, že je napůl debil."

Joke 2:
Učitel k žákovi: "Kdybys měl sedm jablíček a já tě o dvě poprosil, kolik by ti jich zůstalo?" "Sedum!"

Joke 3:
Učitelka nakreslila na tabuli jablko a ptá se dětí: Co jsem to nakreslila? Přihlásí se Pepíček: Prdel. Učitelka se rozplakala a vyběhla ze třídy. Za chvíli do učebny vkročí ředitel a křičí: Proč jste učitelku dohnali k slzám? A proč je na tabuli nakreslená ta prdel?

Joke 4:
Vyskočí dva parašutisti z letadla.
- Dáš si jablko?, ptá se během pádu jeden toho druhého.
- Jo, dám si, odpoví druhý.
Po dalších metrech volného pádu se ptá první znovu:
- Dáš si ještě jablko?
- Jo, dám si ještě jedno.
Když jsou na kritické hranici:
- Dáš si ještě další jablko?
- Jo, dám, ale kde ty jablka sakra pořád bereš?
- Tobě z batohu.

Joke 5:
Chlapa bolí loket a chce jít za doktorem. Kamarád mu řekne: "Neblbni, Amíci už na to mají počítač, zrovna ho testují u nás v lékárně. Je to levnější než doktor a jenom je zapotřebí donést vzorek moči." Chlap si řekne, že nemá co ztratit, donese do lékárny vzorek moči, hodí ho do počítače, hodí tam desetikačku. Ozve se bzukot, hrkot a cinknutí, vyjede kousek papíru, na kterém stojí: Mate tenisovy loket - Namacejte si ho v horke vode - Kloub nenamahejte - Zlepsi se to do dvou tydnu. Chlápek je spokojen, ale hned si říká, jestli by se ten počítač nedal oblbnout.
Rozhodne se, že to zkusí. Doma nalije do zavarovačky vodu z vodovodu, přidá kus slin od psa, moč od dcery a od manželky a po chvíli onanování i vzorek ejakulátu. Všechno smíchá, donese do lekárny, vzorek hodí do počítače, odkud se ozve bzukot, hrkot a cinknutí, vyjede kousek papíru a na něm je napsáno: Voda ve vasi domacnosti je prilis tvrda, pridavejte do ni sodu - Vas pes ma blechy, umyjte ho v protiblesim samponu - Vase dcera uziva kokain, dejte ji na terapii - Vase manzelka je tehotna. Jsou to dvojcata, obe holky. Nejsou Vase. Poridte si pravnika. - A jestli neprestanete onanovat, tak se Vam ten tenisovy loket nikdy nezahoji!



Dnes se mi zde sešly vtipy převážně školního charakteru, příští týden by již všechno mělo být vyvážené a neměli by se zde potkat dva vtipy na stejné téma na jednou. Tak doufám, že se vám dnešní dávka vtipů líbila, příště se mi zde snad sejdou vtipy i od vás lidičky, tak pište, i ty nejtrapnější - ty se dostanou na web, vždy první pátek v měsíci současně s TOP5.

Žádné komentáře:

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)