středa, srpna 17, 2005

BigBrother nebo VyVolení?

Tak je to tady, zase rozhodování. Která reality show bude lepší? BigBrother nebo VyVolení? Pokud jste nezvolili mnou neuvedenou možnost nesledovat ani jeden pořad, můžete pokračovat dál ve čtení článku, který krátce porovná možný divácký úspěch obou soutěží.

Velký Bratr, který vás naši milí VyVolení vidí má tu výhodu, že Vy Bratra neznáte.
Velký Bratr vás sice vidí, ale díky zastaralému konceptu této reality-show bych řekl, že pěkně rozmazaně. Obrovskou nevíhodu, co se sledovanosti týče, vidí odbornící v tom, že soutěžící nevybírají diváci, nýbrž porota. Možná nevýhoda zde samozřejmě je a to ta, že diváci nezískají k obyvatelům vily žádný vztah ještě před "skutečným" začátkem soutěže. Jenže podle mě to nakonec může být trochu jinak, protože se zapomíná na to, že v porotě sedí také psycholog. Ten je tam sice oficiálně jen kvůli tomu, aby odfiltroval magory a masové vrahy. Jenže jeho další úkol je vybrat oněch deset soutěžících rovnoměrně tak, aby se za sto dní ve vile stalo co nejvíce divácky zajímavých (chápejte "sledovanost zvyšujících") příhod. Psycholog přeci pozná, že mezi Tím a Tou to může zajiskřit, a že Té bude k smrti nepříjemná Tamta, protože Jemu je jedno s kterou se vyspí, jenže On si myslí, že Ony koukají po Tamtom a tak se s Ním málem popere... Doufám, že jste to teď pochopily - Velký Bratr bude určitě o chlup "peprnější" než VyVolení. Ovšem zda bude sledovanější není vůbec jisté, protože VyVolené začnou diváci vybírat již o měsíc dřív než BigBrother vstoupí na naše obrazovky. Jisté je jenom to, že se ve vilách v plné sestavě nakonec oběví jak Velcí Bratři, tak VyVolení začátkem září.

Žádné komentáře:

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)