čtvrtek, ledna 17, 2008

Moje soukromá, ultimátní zbraň proti českému SPAMu. ...a ano, uleví se mi.

Víte, strašně dlouho jsem přemýšlel, jak se zbavit ve svých e-mailových schránkách všelijakých www.půjček-hypoték.omg a www.realit-aukcí.omfg. Tak jsem to konečně vymyslel a samozřejmě se s vámi podělím. Bude to trvat hrozně dlouho, ale uleví se mi a všechny spammery jednou zcela vydeptám.

A co, že má být tím všelékem proti českému SPAMu? Čekáte něco inteligentního? Čekáte nějaké §§§?

Ne, řešení je jednoduché - bojovat s nimi jejich vlastními zbraněmi. Ale ne přes internet, to je málo osobní, to jim neleze do soukromí, tedy ne tak dobře jako... tramtadadá ...SMS. Ano, opravdu věřím tomu, že s českým spamem lze bojovat pouze jejich vlastními zbraněmi, ale na úplně jiném poli. Tam, kde to nečekají a kde se nelze žádným způsobem bránit.

Jako fakt berte to, že se přes odkazy ve SPAMu vždycky dostanete k nějakým kontaktům. Každému spammerovi, který mi pošle mnou nevyžádanou nabídku (nebo "legálně" pouze odkaz směřující na takovou nabídku), totiž pošlu zpětně SMSkou odkaz na můj speciální vydeptávací web.


Co potřebujeme?
  • minimálně 1 český SPAM v přijatých e-mailech
  • kliknout na odkaz v tomto SPAMu
  • umění najít na stránce odkaz "kontakty" a poznat k jakému operátorovi patří nalezná telefonní čísla (případně vyhledat seznam předvoleb)
  • odeslat z internetu SMS (O2, Vodafone, T-Mobile s obsahem www.seznam-emailu.prodejce.cz, nic víc, nic míň(!)
  • nyní se můžete utěšovat (a tiše se u toho ďábelsky smát) tím, že se spammer na tento web podívá, s hrůzou zjišťuje, že za odesílání SPAMu určitě půjde do pekla a že má esemesek s tímto odkazem zaplněnou paměť telefonu :-) muhehe
  • pošlete to dál...
  • ...a ano, uleví se nám/vám


www.seznam-emailu.prodejce.cz | statistiky webu

Hledali jste snad Půjčky přes SMS?

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

to by mohlo fungovat :-) hlavne tam nikdo nesmi napsat vic nez ten odkaz nebo snad telefonovat a vyhrozovat... ja teda kdyz vidim treba hotel u lipy, tak mam chut vrazdit

Anonymní řekl(a)...

Tak prostě přestanou zveřejňovat telefonní čísla. hezkej nápad, ale o ničem

Anonymní řekl(a)...

jo, jenze kdyz prestanou zverejnovat telefonni cisla, tak se jim nikdo nedovola a nebudou mit treba zadny zakazky...

Michal řekl(a)...

Uvidíme co to udělá, jestli se někdo zase ozve a bude vyhrožovat :-) Třeba se nic dít nebude...

Anonymní řekl(a)...

:-D Tohle má být nápad? Hloupý a trapný.

zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)