čtvrtek, dubna 30, 2009

Jací jste? Nechme mluvit barvy a čísla

Pamatujete na test s otáčející se ženou? Mám tu pro vás další!

Vidíte čísla na obrázcích?

Potom je vše v pořádku a nelze vás na základě tohoto testu nijak odhadnout. Tato metoda údajně funguje jen u 14% populace.

barevna cisla

Nevidíte jedničku? Asi budete agresivní! Zjistěte co znamená, když nevidíte nějaká čísla. Samozřejmě jich může být i více.

  1. High agression, proneness to conflict, the recommendation is to add more physical excercise and cold showers.
  2. Possible low than average intellectual abilities, can’t serve with sophisticated equipment.
  3. Possible debauchery, soldier should get increased daily ration, should get more physical activity tasks, should not be connected to food supplies, etc.
  4. Possible inclination to violence, can be assigend as a leader to his unit, as he can preserve discipline.
  5. Possible latent homosexuality. Can be light uncontrolled accesses of attraction to the same sex.
  6. Possible schizophreanic tendency. Required additional inspection.




pondělí, dubna 27, 2009

Placené Last.fm - velká šance pro Jamendo?

Mnozí z vás si jistě všimli, kdo ne, tak se to dozví nyní - pokud nejste z Německa, Británie nebo USA, nevyrazíte z Last.fm ani hlásku, resp. Last.fm z vás nejdřív vyrazí nějaké prašule. A to $3 měsíčně.

Ale tak co, řeknete si, je krize, tak se šetří a škrtá kde může. Na tom není nic nepochopitelného. Co ovšem zamrzí, je, že když se rozhodnete předplatit si prémiový účet na víc než jeden měsíc, nic za to nedostanete. Žádnou slevu, žádné funkce navíc. Dříve tomu bylo jinak a to je škoda.

Odejte část uživatelů k Jamendu?

Ne, jsou to odlišné služby. (A to je k nadpisu všechno.) :)

Jak lze last.fm zaplatit?

Jde to vcelku pohodlně, potřebujete buď platební kartu, která není blokovaná pro platby přes internet nebo účet na PayPal a kreditní (nebo i debetní, dle libosti) kartu, která není blokovaná pro platby přes internet. Neopakuji se? ... nebo dostatečný zůstatek na PayPal účtu.

Ne aby vás napadlo kupovat to v eurech nebo librách! Všechno hezky v USD ;) Vyjde to tak nejlépe, tedy asi na 65 Kč (připočítáme-li poplatek vydavateli vaší karty za směnu.)

Stojí to za to?

To záleží jen na tom, jak moc máte rádi Leoše. Já si to rád zaplatím.

neděle, dubna 26, 2009

Aby se neřeklo...

že nikde nemám žádný embedovaný mp3 playlist, tak už teda mám:

středa, dubna 01, 2009

YouTube se zbláznilo


YouTube se dnes zřejmě bláznilo, koukám na videa a zničeho nic... všechen text vzhůru nohama. Jde jen o způsob jak zvýšit návštěvnost? Nebo snad někdo čeká jestli bude to bude cool feature? A co na to Jan Tleskač?

Koukněte na screenshot:

Aktualizace (o několik málo minut později)


Dobré no, Google mě na apríla opravdu nachytal, ale je to povedené.
zajímavosti (15) internet (14) web (11) srandičky (9) užitečné (9) zdarma (8) šetření (8) vodafone (7) software (6) sw (6) live (5) microsoft (5) opera (5) programy (5) sms půjčka (5) demence (4) peníze (4) pozvánky (4) recenze (4) videa (4) doporučuji (3) google (3) joost (3) messenger (3) no comment (3) o2 (3) sms (3) soutěž (3) sranda (3) telefon (3) vtipy (3) aplikace (2) en (2) fotky (2) im (2) mbank (2) názory (2) pf (2) pobavilo (2) prohlížeče (2) sms zdarma (2) televize (2) čas (2) bing (1) doctor who (1) filmy (1) gizmosms (1) grafika (1) hudba (1) icq (1) ie (1) j2me (1) jagg (1) java (1) joox (1) joox.net (1) jyxo (1) kalendář (1) letní kino pardubice (1) linknuj hack (1) linkuj (1) logotype (1) minimo (1) mozilla (1) mp3 (1) mtv (1) odkazy (1) operační systémy (1) pepsi (1) picasa (1) proč (1) překlad (1) qip (1) rada (1) rainlendar (1) reference (1) shipito (1) skydrive (1) spam (1) stahování (1) symbian (1) titulky (1) voip (1) volný (1) webdesign (1)